Instapklas met Jules

Kom snel een kijkje nemen in onze kleuterklas !

Is je kindje 2,5 jaar? Dan staan wij voor je klaar! En Jules ook!. In iedere eerste kleuterklas is Jules aanwezig. Zo kan uw kleuter samen met Jules en zijn klasgenootjes wennen aan de school. Jules, de klaspop, wordt al snel hun dikke vriend, en vergezelt hen overal in de klas. Speciaal voor de jongste kleuters hebben we een apart reftertje 'ons restaurantje'  en na het eten kan uw kind eventueel een dutje doen in ons slaapklasje.

Instapklas met Jules

Het belangrijkste is dat kleuters zich goed voelen op school. Daarom zijn onze gezellige klasjes ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken, waardoor er een warme, leerrijke en veilige omgeving gecreëerd wordt, zodat uw kleuter naar hartenlust kan ontdekken en experimenteren. Eén van de grootste troeven van onze school is haar prachtige ligging. Vanuit alle kleuterklassen hebben we zicht op de natuur. Onze ruime kleuterspeelplaats met speeltoestellen is omringd door bomen en het kasteel Irishof.

Dankzij de ruime schoolomgeving kan u uw kind veilig naar school brengen. Verder beschikt onze school over een voor- en naschoolse opvang.

Onze enthousiaste leerkrachten staan klaar om samen met u de vooruitgang van uw kind te bespreken. Bent u benieuwd naar onze kleuterschool, kom alvast een kijkje nemen op één van onze kijkdagen !

U bent welkom op de volgende kijkdagen tussen 9 u en 10 u.

* dinsdag 24 oktober 2017

* dinsdag 19 december 2017

* dinsdag 30 januari 2018

* dinsdag 27 maart 2018

* dinsdag 8 mei 2018

* of op ons schoolfeest op zaterdag 26 mei 2018

Of u kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 03 660 13 04.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

U kan ook al een kijkje nemen op de blogs van de eerste kleuterklas!

 

Tot gauw,

Jules en de juffen

Instapklas met JulesInstapklas met Jules